Social

Karoly Borbely va candida pentru presedintia CJ Hunedoara

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, va candida din partea UDMR Hunedoara pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ), transmite corespondentul ROMPRES.

"Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU) a mai stabilit lista candidatilor pentru functiile de consilieri judeteni si candidatii de primar in municipiile Deva si Lupeni", a declarat, luni, presedintele executiv al UDMR Hunedoara, Szell Lorintz.

Astfel, primele doua locuri pe lista candidatilor pentru consilieri judeteni au fost desemnati Grigore Burjan, director la Sistemul de Gospodarire a Apelor Deva, si Szell Lorintz, director al Directiei pentru Tineret. Pentru postul de primar al municipiului Deva va candida Ferdinand Pogocsan, in prezent consilier local .

Candidatul UDMR pentru primaria orasului Lupeni va fi Szell Lorintz. In ce priveste candidatii pentru primariile Petrosani si Hunedoara, se va lua o decizie in termen de 15 zile, in functie de negocierile pe care UDMR le va purta cu partidele politice din cele doua localitati.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea