Social

Kalusia: invitatie pe taramul basmelor

Oftati din cand in cand dupa zilele in care printesele va erau cele mai bune prietene, iar casa in care locuiati se transforma intr-un castel daca suflati usor spre ea? Doreati de mult timp sa cititi un roman care sa va reaminteasca ca viata este o poveste cu zmei si Feti-Frumosi curajosi, dar in acelasi timp doreati sa cititi ceva scris dupa regulile literaturii moderne?

O veste buna: Mihaela Cogalniceanu a reusit sa va indeplineasca toate aceste asteptari in Kalusia, romanul sau de debut.

Kalusia este un basm care pastreaza personajele fabuloase specifice literaturii pentru copii, insa maniera moderna de a reda atmosfera misterioasa specifica acestui gen epic confera povestii aliura si proportiile unui adevarat roman.

Cartea este scrisa intr-un ritm alert la care se adauga scene de suspans intens, un pic de mister precum si numeroase personaje fabuloase sau stranii.

Totul sa intampla intr-un tinut imaginat de scriitoare in care oamenii, timpul sau spatiu nu respecta nicio regula din cele stiute de noi. In Kalusia totul este surprinzator, iar tinuturile miraculoase neasteptat de proaspate.

Cartea a fost lansata saptamana trecuta in cadrul Targului de carte Bookfest . In cazul in care ati ratat intalnirea cu scriitoarea, gasiti volumul in majoritatea librariilor din tara. (V.N.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea