Social

Juniorii liberali sar la Basescu

La 24 de ore dupa ce unii liberali si-au exprimat nedumerirea fata de ultimele declaratii ale lui Basescu, tineretul PNL a fost mult mai dur cu seful statului.
Delegatia Permanenta a TNL, desfasurata simbata la Slatina, a adoptat o rezolutie prin care tinerii liberali resping criticile presedintelui Traian Basescu la adresa guvernului in privinta gestionarii situatiei din vestul tarii, sustinind ca tragedia romanilor afectati de inundatii nu trebuie sa fie prilej de jocuri politice si demagogie. Demn de mentionat este faptul ca numai cu o zi in urma, in cadrul Delegatiei Permanente a PNL, seniorii liberali nu au trecut acest subiect pe ordinea de zi, chiar daca au existat trei voci care au solicitat acest lucru si a existat si o serie de replici firave la adresa sefului statului.
Seful statului, acuzat ca isi face imagine

Presedintele TNL, deputatul Cristian Adomnitei , a declarat ca tinerii liberali nu sint intru totul de acord cu parerile presedintelui Basescu despre activitatea guvernului. Tragedia romanilor afectati de inundatii nu are voie sa fie folosita pentru plata unor polite politice. Consideram imoral ca un partid sau personalitate politica sa critice activitatea autoritatilor pe aceasta tema. Astfel de atitudini sint doar pentru imagine, a mai spus Adomnitei. Tinerii liberali si-au exprimat speranta ca seful statului va aprecia la justa valoare actiunea guvernului in fata dezastrului provocat de inundatii. In acest fel, presedintele Basescu va raspunde cu aceeasi sinceritate si loialitate unui partener corect si loial, a mai spus liderul TNL.

Liderii TNL au precizat ca rezolutia a fost adoptata fara consultarea seniorilor din partid si fara ca acestia sa le fi sugerat ceva din continutul documentului. Cristian Adomnitei a specificat ca, atunci cind se face referire in rezolutie la jocuri politice si demagogie, se are in vedere orice politician si formatiune politica avind convingerea ca acum este momentul sa se creeze un eveniment politic si sa-si faca imagine politica exploatind tragedia sinistratilor.
Eugen Nicolaescu: TNL este o organizatie speciala

Purtatorul de cuvint al PNL, Eugen Nicolaescu, nu condamna a priori replica dura a tinerilor liberali. TNL este o organizatie speciala a partidului. Tinerii liberali analizeaza si ei probleme importante care ii ingrijoreaza. In plus, cei din TNL sint mai impulsivi, mai entuziasti. Cit timp nu este o decizie politica a partidului, nu sint probleme, spune Nicolaescu, dar el a adaugat ca pe viitor juniorii vor trebui sa cunoasca toate miscarile PNL, pentru a nu risca unele solutii neclare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea