Social

#declaratie judecatori #pericol #sorin oprescu ziare #sorin oprescu #oprescu

Judecatorii despre Sorin Oprescu: "Este un pericol public"

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti fac dezvaluiri socante despre arestarea Primarului Sorin Oprescu. Acestia sustin ca daca edilul ar fi fost cercetat in libertate ar fi influentat ancheta DNA.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv, in data de 7 septembrie pentru luare de mita. Acesta a primit 25.000 euro de la Bogdan Popa, insa sustine ca banii sunt un imprumut.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti sustin ca, primarul este un pericol public.

"Este, de asemenea, de necontestat faptul ca inculpatul O.S.M. (Oprescu Sorin - n.r.) si-a insusit aceasta suma de bani primita de la denuntatorul..., sens in care exista la dosarul cauzei. (...) De altfel, audiat in fata judecatorului de drepturi si libertati, inculpatul O.S.M. nu a contestat acest fapt. Totodata, probele administrate in cursul urmaririi penale, contureaza teza potrivit careia, inculpatul O.S.M. a primit de la P.B.C. suma de 25.000 euro cu titlu de mita si nu cu titlu de 'imprumut', asa cum a sustinut inculpatul in mod cu totul neconvingator, in fata judecatorului", se arata in motivarea magistratilor.

"In concluzie, din probele existente la dosarul cauzei, astfel cum au fost expuse mai sus, judecatorul de drepturi si libertati retine ca inculpatul O.S.M. a cunoscut provenienta ilicita a sumei de 25.000 euro, pe care a primit-o de la denuntatorul..., cu titlu de contraechivalent al prestatiei sale, aceea de a asigura stabilitatea functiei publice detinute de..., prin incalcarea obligatiilor ce ii reveneau in calitate de primar al municipiului Bucuresti", au adaugat magistratii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea