Social

Jucator de la Benfica Lisabona, in coma

Capitanul echipei de tineret a clubului Benfica, Bruno Baiao, (19 ani), e in coma in urma unui infarct produs dupa un antrenament , a anuntat directorul spitalului Curry Cabral din Lisabona.

"Baiao este in coma dupa un stop cardio-respirator ", a declarat Pedro Canas Mendes, directorul spitalului din Lisabona.

Mendes a precizat pentru postul de televiziune Sic Noticias ca pronosticul sau privind starea de sanatate a jucatorului este "destul de rezervat" si a mentionat ca fotbalistul a facut un al doilea infarct in timp ce se afla la spital.

Bruno Baiao s-a prabusit, la o jumatate de ora dupa antrenament, in timp ce se afla la o cafea alaturi de coechipierii sai. El a fost transportat la spital, dupa ce primit ingrijiri si la locul incidentului.

Intr-un comunicat dat publicitatii de clubul Benfica se arata ca jucatorul, care a mai avut probleme cardiace , a primit permisul de a evolua, dupa o serie de teste medicale .

"Jucatorul care evolueaza la echipa de tineret de doi ani este, la 19 ani, un fotbalist dotat cu un enorm talent si un virtuoz al mijlocului de teren", se subliniaza in comunicatul citat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea