Social

#produse copii reducere #jucarii reducere #buzurel.ro #black friday

Jucarii si produse pentru copii la 50% reducere. Profita de Black Friday pe Buzurel.ro!

Copilul tau va fi mai fericit incepand cu Black Friday 2015. La Buzurel.ro ai reduceri de pana la 50% la o gama larga de produse destinate special celui mic. De la jucarii si la cantare electronice, la carucioare si chiar patuturi pentru copii, vei gasi tot ce iti doresti.

 

In curand vine iarna, temperaturile vor scadea tot mai mult, insa asta nu inseamna ca nu va veti bucura de zapada si de aer curat. Timp de trei zile, mai exact intre 20 si 22 noiembrie, in magazinul online Buzurel.ro vei gasi o multime de produse care iti vor face iarna mai frumoasa: sanii de toate felurile, schiuri de diferite dimensiuni, lopetele pentru deszapezire adaptate inaltimii celor mici, dar si saci de iarna pentru carucior.

Daca vrei sa faci un cadou inspirit unei familii cu copil mic, tot acum este momentul. Pe Buzurel.ro gasesti seturi pentru hranire, scaune de masa pentru copii, biberoane, recipiente pentru pastrarea hranei cu 30 si chiar 40% reducere.

Preturi promotionale au si cantarele pentru copii, atat de utile unei familii cu un nou-nascut, dar si termometrele sau sterilizatoarele pentru biberoane.

Si pentru ca se apropie Mos Nicolae si nici Craciunul nu e departe, n-ar fi rau sa profiti de Black Friday la Buzurel.ro si sa cumperi de pe acum jucarii pentru cei mici. Gama variata de produse aflate la reducere cu pana la 50% iti va permite sa cumperi tot ceea ce crezi ca l-ar bucura pe copilul tau.

Iar avantajele de a cumpara de pe Buzurel.ro sunt mult mai multe. Spre exemplu, vei primi produsele comandate in doar 24 de ore, iar daca nu esti multumi de ceea ce ai cumparat, le returnezi in termen de 14 zile si iti primesti banii inapoi.

Asadar, intra pe buzurel.ro si profita de toate promotiile de Black Friday.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea