Social

Jose Peseiro este noul antrenor al clubului Rapid

Negocierile oficialilor clubului Rapid cu Ladislau Boloni au esuat previzibil. Cele doua parti nu au ajuns la niciun consens, iar Fathi Taher s-a hotarat sa gaseaca alt tehnican.

In cursul zilei de luni, Taher a declarat ca a ajuns la o intelegere cu portughezul Jose Peseiro care va antrena echipa de sub podul Grand timp de trei sezoane.

„Am ajuns la un acord cu Jose Peseiro, iar marti va fi prezentat in cadrul unei conferinte de presa dupa ce va ajunge in Romania. A semnat un contract pe trei sezoane si va avea salariu cam cat ar fi fost si in cazul lui Ladislau Boloni, undeva peste 2 milioane de euro. Nu sunt suparat pentru ca nu s-a mai realizat acordul cu Boloni si cred ca este la fel de bine ca a venit Peseiro, poate chiar mai bine. Obiectivele o sa le mai discutam dupa ce o sa cunoasca si el echipa si o sa se acomodeze”, a declarat actionarul majoritar al Rapidului.


Antrenorul in varsta de 48 de ani a fost antrenor secund la Real Madrid, si a mai pregatit Nacional Madeira, Sporting Lisabona , Al Hilal si Panathinaikos Atena.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea