Social

#john mccain #barack obama #britney spears #paris hilton

John McCain il compara pe Barack Obama cu Britney Spears si Paris Hilton

Candidatul republican la Casa Alba John McCain a lansat miercuri un nou spot televizat impotriva adversarului sau democrat Barack Obama in care il compara pe senatorul de Illinois cu starletele Britney Spears si Paris Hilton.

De mai multe zile, McCain da intaietate atacurilor negative impotriva adversarului sau democrat exprimate prin intermediul unor spoturi la televiziune difuzate masiv in statele considerate indecise in perspectiva alegerilor prezidentiale din noiembrie.

Unul dintre aceste spoturi sustine ca Obama este personal responsabil de cresterea preturilor benzinei pentru ca se opune forajelor marine de-a lungul coastelor americane. Potrivit expertilor, aceste foraje - pe care si le doresc cu precadere companiile petroliere, administratia Bush si McCain - nu vor permite producerea de petrol mai devreme de cel putin sapte ani.

Insa, potrivit sondajelor, aceasta masura este extrem de populara in randul americanilor, care vad in propunere un remediu pentru cresterea preturilor la carburanti.

Un alt spot il acuza pe Obama ca a refuzat sa-i viziteze pe soldatii raniti din Irak sub pretextul ca nu poate merge la ei insotit de camerele de filmare, iar clipul da de inteles ca senatorul de Illinois este indiferent la soarta soldatilor. Or, chiar daca Obama nu s-a dus efectiv intr-un spital militar american din Germania in timpul vizitei in aceasta tara, el s-a dus de mai multe ori la capataiul soldatilor raniti fara sa fie insotit de presa.

"John McCain este un om onorabil, care duce o campanie din ce in ce mai dezonoranta", a replicat tabara lui Obama.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea