Social

#jocurile olimpice de la londra #gimnastica romania #medalie de bronz gimnastica #echipa de gimnastica feminina

Jocurile Olimpice Londra 2012: Romania a cucerit bronzul la gimnastica in cadrul finalei pe echipe

Echipa de gimnastica feminina a Romaniei a cucerit, marti, medalia de bronz in finala pe echipe, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Gimnastele antrenate de Octavian Bellu si Mariana Bitang au acumulat un total de 176.414 puncte, clasandu-se dupa SUA (183.596 puncte) si Rusia (178.414 puncte).

Performanta echipei Romaniei a fost laudata de fosta gimnasta Nadia Comaneci. "A fost greu sa mergem mai sus, dar avem posibilitatea la aparate. Cred ca motorul echipei a fost Catalina Ponor, am tinut corespondenta cu ea prin mesaje, am incercat sa le ridic moralul, stiam ca daca isi fac exercitiile cat mai bine, pot obtine locul trei. Medalia de bronz este foarte stralucitoare si ma bucur foarte mult pentru fete", a declarat aceasta pentru Sport.ro.

Gimnastele romance mai sunt calificate la alte patru finale olimpice: individual-compus (2 august), sarituri (5 august), paralele (6 august), barna si sol (7 august).

Sursa foto: Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea