Social

#anulare jocurile olimpice #jocurile olimpice de la tokyo #jocurile olimpice.

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi ANULATE!

Jocurile Olimpice de la Tokyo, care erau programate pentru vara aceasta, si au fost amanate pentru 2021, ar putea fi anulate daca pandemia de coronavirus va persista si in 2021, declara presedintele Comitetului de Organizare, Yoshiro Mori.

“Daca pandemia va exista si vara viitoare, atunci va trebui sa anulam Jocurile Olimpice”, a declarat Mori, intr-un interviu acordat cotidianului sportiv Nikkan, acesta explicand ca ar fi imposibila o noua amanare.

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar urma sa aiba loc intre 23 iulie – 8 august 2021 si vor purta titulatura JO 2020, chiar daca a fost amanata competitia olimpica din cauza pandemiei Covid-19 la nivel global.

Pierderi de 5,8 miliarde de dolari pentru Japonia

Din cauza amanarii cu un an a Jocurilor Olimpice, Japonia va suferi pierderi financiare importante. Acestea au fost estimate la 5,8 miliarde de dolari, potrivit profesorului in economie sportiva, Katsuhiro Miyamoto, de la Universitatea Kansai. Profesorul japonez sustine ca doar lucrarile de mentenanta ale arenelor si reorganizarea competitiei de la inceput va aduce pierderi de 3,8 miliarde de dolari, a anuntat postul de televiziune NHK, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: EzeeDigi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea