Social

# jocurile olimpice de la rio #irina begu #monica niculescu #tenis #rio #jocurile olimpice de vara

Jocurile Olimpice de la Rio: tenismena Irina Begu, eliminata. Monica Niculescu joaca impotriva Svetlanei Kuznetova

Tenismena Romaniei, Irina Begu (31 WTA), a fost eliminata, duminica, de la Jocurile Olimpice de la Rio. Irina a jucat impotriva tenismenei din Japonia, Nao Hibino (84 WTA), obtinand un scor de 4-6, 6-3, 3-6.

Jucatoarea Romaniei, a inceput foarte slab meciul din primul al turneului de la Jocurile Olimpice si s-a vazut condusa cu 4-0 de Nao Hibino. Sportiva din Romania nu a cedat si a castigat patru game-uri consecutive, restabilind egalitatea. Begu a avut, din nou, probleme la serviciu in game-ul 10, pe care l-a cedat si, totodata, primul set cu 6-4, potrivit mediafax.ro.

In cea de-a doua mansa, Irina conservat avantajul pana la final, impunandu-se in fata adversarei cu 6-3. In decisiv, insa, Irina Begu a fost invinsa cu 3-6.

Astazi, Monica Niculescu va juca in turul al doilea de la Jocurile Olimpice impotriva Svetlanei Kuznetova, din Rusia. Meciul va incepe la ora 17:00, ora Romaniei.

Sursa foto: bucurestifm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea