Social

#rio 2016 #jocurile olimpice de vara # jocurile olimpice de la rio #rezultate

Jocurile Olimpice de la Rio: Rezultatele romanilor! Esec rusinos al echipei de handbal feminin

Echipa Romaniei de handbal feminin a pierdut din nou cu 13-26 meciul cu Brazilia, asta dupa ce inainte a piedut si meciul cu Angola. Mai avem inca speranta, deoarece echipa Romaniei urmeaza sa mai joace trei meciuri cu Norvegia, Spania si Muntenegru. Daca romancele noastre reusesc sa castige meciurile Romania are sansa sa se califice in finala.

Iata ce rezultate au obtinut restul sportivilor romani in cadrul probelor desfasurate luni:

Natatie – Sportivul Robert Glinta a terminat pe locul 8 finala de 100 m spate. Aurul i-a revenit inotatorului american Ryan Murphy.

Judo – Corina Caprioriu a ratat dramatic finala categoriei 57 kg in fata braziliencei Rafaela Silva. Extrem de afectata, Corina nu si-a revenit nici in meciul pentru bronz si a pierdut si in fata portughezei Telma Monteiro, potrivit stirileprotv.ro.

Corian Caprioriu a trecut in sferturile categoriei 57 de kilograme de Lien Chen-Ling din Taipei. Sportiva noastra a reusit un ippon dupa 37 de secunde din meci.

Canotaj – Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei a terminat seria preliminara pe locul al treilea din patru participante si va merge in recalificari, miercuri 10 august.

Echipajul feminin de dublu vasle categorie usoara a terminat pe locul al treilea seria preliminara si merge in recalificarile care vor avea loc marti.

Echipajul de 4 rame masculin va intra in recalificari dupa ce a terminat seria preliminara pe locul al patrulea.

La doua rame feminin, echipajul Romaniei a terminat pe ultimul loc seria preliminara si va intra in recalificari, adauga stirileprotv.ro.

Tir – Alin Moldoveanu a ratat calificarea in finala la pusca aer comprimat 10 metri.

Tenis de masa – Adrian Crisan a castigat in fata adversarului sau Sangsu Lee din Coreea de Sud cu 4-3. Adrian Crisan a pierdut insa in optimi, meciul impotriva chinezului Jike Zhang, numarul 4 mondial. Crisan a fost invins cu scorul de 4-0 (11-8, 11-9, 14-12, 11-5).

Tenis de camp – Horia Tecau si Florin Mergea au invins, la dublu, in doua seturi, 6-3 7-6 o pereche din Mexic. Jucatoarea romaniei Monica Niculescu s-a retras din competitie.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea