Social

#evoMAG.ro #evoMAG #laptop #lenovo #comert electronic

(P) Joaca-te, distreaza-te, iar evoMAG te premiaza

Chiar daca a inceput toamna, surprizele nu inceteaza sa apara! Indiferent ca ai nevoie de un laptop pentru birou sau pentru spatiul intim de acasa, Lenovo iti ofera cele mai bune promotii ale sezonului.

Oferta  este atat de variata, incat cu siguranta te vei indragosti de ofertele propuse de evoMAG.

Pana pe 15 septembrie promotiile Lenovo vor pune la dispozitie cele mai performante laptopuri si cele mai atragatoare cadouri oferite la achizitia oricarui laptop.

Nu mai pierd timpul si-ti spun ca pentru doar 1.911 lei poti avea acasa modelul de laptop Lenovo ThinkPad Edge E135 ce vine insotit de un procesor AMD Dual-Core E Series si cu o capacitate a hardului de 320 GB.



Si pentru ca niciun inceput de scoala nu poate fi facut decat cu un laptop performant, pentru a te bucura de el, evoMAG iti ofera gratuit un rucsac pentru a te deplasa mai usor cu el, o memorie de 4GB pentru laptop si transportul gratuit oriunde in tara.

Continui surprizele si te anunt ca pentru suma de 2.564 lei te vei bucura de modelul de laptop Lenovo ThinkPad Edge E330 ce-ti ofera un sistem audio Dolby, o capacitate a hardului de 320 GB si un procesor Intel Core i3 Mobile.

Nici acestui model performant nu-i vor lipsi rucsacul si memoria de 4 GB oferite de evoMAG cadou.

Si pentru ca performanta nu are limite, Lenovo ThinkPad X230 iti pune la dispozitie procesorul Intel Core i5-3210M, o placa Intel HD Graphics 4000 si cel mai nou design. Toate acestea la pretul de 5.599 lei.



Daca inca nu te-ai decis pentru ce varianta de laptop sa optezi, evoMAG iti pune la dispozitie toata gama laptopurilor Lenovo astfel incat sa nu ai niciun dubiu in privinta alegerii facute.


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea