Social

#jelena jankovic #tenis #campioana #wta

Jelena Jankovic va deveni numarul 1 in ierarhia WTA la 11 august

Jucatoare < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de tenis din Serbia Jelena Jankovic va deveni numarul 1 mondial la 11 august, cand o va detrona pe compatrioata sa Ana Ivanovic , a anuntat sambata WTA , conform AFP.

Conform calculelor facute de WTA, Jankovic (23 de ani) va fi cea de-a 18-a detinatoarea a locului 1 din 1975, cand a fost publicata prima ierarhie WTA, si a patra din acest an, dupa Justine Henin, Maria Sarapova si Ana Ivanovic.

De la debutul sau, consemnat in 2000, Jankovic, care inca nu are niciun titlu de Grand Slam in palmares, a castigat sase turnee din circuitul WTA.

Ana Ivanovic detine locul 1 in ierarhia WTA de la 9 iunie, dupa castigarea turneului de la Roland Garros.

Si la masculin ierarhia mondiala isi va schimba liderul in aceasta luna, Rafael Nadal urmand sa il detroneze pe Roger Federer, care detine prima pozitie de la 2 februarie 2004.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea