Social

#popriri salariu #conturi blocate #taxe si impozite

Jale inainte de Sarbatori. Zeci de mii de conturi au fost blocate!

Aproape 100.000 de bucuresteni s-au trezit cu poprire pe conturi cu doua saptamani inainte de Sarbatori, dupa ce autoritatile locale i-au somat sa-si achite urgent impozitele restante, scrie b365.ro.

In disperarea de a mai recupera din datoriile contribuabililor, masura a fost aplicata chiar si pentru taxele neplatite in prima jumatate a acestui an.

Doar  in Sectorul 4 din Bucuresti au fost blocate zilele acestea peste 61.000 de conturi. "Se recupereaza din aceste blocari de conturi undeva la 40%. Practic, 60% ramane sa-i recuperam prin alte modalitati de executare silita. Masinile le putem scoate la licitatie, ca sa nu mai zicem televizoare, frigidere", a declarat Oundjian Hrant, directorul general al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 4, citata de stirileprotv.ro.

Numarul conturilor care au suferit popriri este in crestere. In Sectorul 5, sunt cu 10% mai multe conturi blocate fata de anul trecut, iar in Sectorul 6, cu 40%. Cei mai putini rau-platnici locuiesc in Sectorul 3, unde doar 400 de oameni au popriri pe conturi.

Pentru a reusi sa aiba din nou acces la banii din cont, datornicii trebuie sa isi achite mai intai darile la ghiseele Directiilor de Taxe si Impozite Locale de care apartin.

Sursa foto: genovatoday.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea