Social

#jaf #paris #banca.

Jaful Secolului: 25 de milioane de euro, furati din centrul Parisului

Patru spargatori profesionisti au reusit sa fure circa 25 de milioane de euro dintr-o sucursala a bancii Credit Lyonnais, din centrul Parisului, in care au intrat sapand un tunel.

Patru barbati inarmati cu tarnacoape si o lampa de sudura au sapat un tunel chiar in centrul Parisului, aproape de Muzeul Luvru, prin care au intrat intr-o sucursala a bancii Credit Lyonnais, au spart toate seifurile gasite si au furat bani si bijuterii in valoare totala de circa 25 de milioane de euro, scrie Daily Mail.

Spargatorii l-au legat pe agentul de paza din interiorul bancii, dupa care si-au petrecut urmatoarele sapte ore spargand 200 de seifuri private, pline cu bani, bijuterii si alte valori.

La plecare, spargatorii au provocat un incendiu, care la randul sau a declansat sistemul automat de stingere a flacarilor, inundand in cele din urma intregul subsolul bancii.

Presa franceza pune lovitura, considerata deja Jaful Secolului , pe seama unei bande de spargatori porecliti Termitele, dupa modul de operare folosit si in alte jafuri de proportii reduse.

"Tunelul a fost descoperit duminica dimineata de un angajat al bancii, insa hotii plecasera demult. Sunt o banda de profesionisti", sustin achetatorii.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea