Social

#conditii #bani europeni #izolare termica blocuri

Izolarea termica a blocurilor se va face din bani europeni. Afla in ce conditii!

Izolarea termica termica a blocurilor va fi finantata de Comisia Europeana, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR).

Potrivit programului aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului, blocurile eligibile sunt cele construite in perioada 1950-1990, in municipiile resedinta de judet si in Bucuresti.

O alta conditie este ca in program sa participe blocurile in care locuiesc familiile cu venituri reduse si persoanele defavorizate. Contributia proprietarilor este de minim 10% din suma necesara izolarii termice.

Depunerea proiectelor se va face incepand cu data de 15 octombrie, programul urmand sa fie functional incepand cu 1 noiembrie 2012. Se estimeaza ca termenul de aprobare a unui proiect nu trebuie sa depaseasca 30 de zile.

Acest program va beneficia de un buget de 304 milioane de euro. Circa jumatate din aceasta suma provine din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea