Social

# caini maidanezi #eutanasiere caini #maidanezi #caini

Iubitorii de animale sunt revoltati. 30.000 de maidanezi au fost omorati

Peste 51.000 de caini fara stapan au fost stransi in ultimele 15 luni de pe strazile Capitalei. 30.000 dintre ei au fost eutanasiati. Pe strazi mai sunt aproximativ 4.000 de caini, potrivit lui Razvan Bancescu, directorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).

Exista si o veste buna. Potrivit datelor ASPA, 23.000 de caini maidanezi au fost adoptati din octombrie 2013. Alti 16.700 de caini cu stapan au fost sterilizati prin programul Primariei Capitalei, iar in cadrul programului au fost primite 17.600 de sesizari, sustine Bancescu.

Sursa foto: ralucanicula.blogspot.com

Chiar daca problema cainilor de pe strazi este partial rezolvata, iar in ultima luna din 2014 s-a inregistrat cel mai redus numar de persoane muscate de cainii fara stapan din ultimii 30 de ani, cifrele prezentate de reprezentantii ASPA ii revolta pe iubitorii de animale. Acestia sunt hotarati sa organizeze proteste fata de masurile drastice luate de autoritati.

Sursa foto: paginaeuropeana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea