Social

Italianul Pierluigi Collina va arbitra partida Turcia-Anglia

Arbitrul italian Pierluigi Collina va conduce la centru partida dintre echipele Turciei si Angliei, programata sambata, la Istanbul, in cadrul Grupei a 7-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal editia 2004, informeaza AFP.

Collina a fost desemnat de UEFA la acest meci, decisiv pentru stabilirea echipei calificate direct la turneul final din Portugalia, in locul danezului Kim Milton Nielsen , care a devenit indisponibil din cauza unei accidentari pe care a suferit-o in timpul unei intalniri din campionatul tarii sale, disputata la sfarsitul saptamanii trecute.

Pierluigi Collina, considerat cel mai bun cavaler al fluierului din lume, a mai arbitrat de doua ori Anglia in cursul anului trecut: la meciul castigat cu 5-1 pe terenul Germaniei, in preliminariile Cupei Mondiale 2002, si la partida cu Argentina, de la turneul final din Coreea de Sud si Japonia, incheiata cu victoria la limita a englezilor /1-0/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea