Social

Italia a ramas fara Francesco Totti la Europene

Mijlocasul echipei nationale a Italiei, Francesco euro 2004, precum si partida din sferturile de finala, in cazul in care Italia va reusi calificarea. Totti a fost suspendat pentru ca l-a scuipat pe fotbalistul danez Christian Poulsen in meciul Danemarca-Italia.

Dupa acest incident, Federatia Daneza de Fotbal a inaintat o plangere la UEFA, cerand suspendarea fotbalistului lui AS Roma. Totti, care nu a fost sanctionat pe teren de arbitrul intalnirii, are dreptul sa faca apel pana la miezul noptii. Suspendarea celui mai bun om din nationala italiana este o veste cat se poate de buna pentru liderul grupei C, Suedia, echipa care va intalni "squadra azzurra" in aceasta seara de la ora 21,45. Dupa victoria categorica, cu 5-0, in fata Bulgariei, Suedia pare cea mai in forma echipa de la acest turneu final , vizand si calificarea de pe prima pozitie a grupei C. Echipa lui Trapatoni a inceput ezitant, remizand in fata Danemarcei dupa un joc tipic italian, in care Totti a fost singura pata de culoare din linia de mijloc a "macaronarilor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea