Social

Israelul ataca Iranul pe simulator

Oficiali americani de rang inalt au dezvaluit ca aviatia israeliana a efectuat in aceasta luna un exercitiu major ce pare a fi fost o repetitie pentru un atac real impotriva facilitatilor nucleare iraniene, informeaza „New York Times".

Sursele sustin ca peste 100 de avioane israeliene au participat la exercitii militare deasupra Marii Mediterane si a Greciei.

Exercitiul, concentrat pe atacuri la mare distanta, pare sa transmita un semnal nu doar iranienilor, dar si Statelor Unite si statelor europene, sustin oficialii americani.

Manevrele militare israeliene vin la putin timp dupa ce un oficial de la Ierusalim a declarat ca un atac impotriva Iranului este iminent, daca acesta nu pune capat programului sau nuclear. Chiar si Statele Unite au anuntat ca iau in considerare un atac impotriva regimului de la Teheran.

Cotidianul „Ierusalim Post" sustinea chiar ca presedintele american intentioneaza sa atace Iranul inainte de finalul mandatului sau, insa Casa Alba a negat aceste informatii, fara a exclude insa optiunea militara daca situatia o va cere.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea