Social

#irina schrotter #radiere #lista #alegeri #europarlamentare

Irina Schrotter, radiata de pe listele pentru europarlamentare din cauza cazierului

De pe listele PD-L pentru europarlamentare dispar candidati din cauza de cazier. Creatoarea de mod Irina Schrotter a fost radiata de pe lista democrat-liberalilor pentru europarlamentare in momentul depunerii acestora la BEC, dupa ce fusese validata de Colegiul Director al partidului pe locul 14. Cauza stergerii de pe lista este faptul ca Schrotter are cazier.

Irina Schrotter a fost stearsa de pe lista PD-L pentru alegerile din 7 iunie, cu toate ca figura pe un loc considerat neeligibil . Conform Cotidianul pe locul ei a urcat europarlamentarul Alexandru Nazare, sustinut de filiala Bucuresti si clasat anterior pe locul 15. Creatoarea de moda a declarat ca nu intelege ce se intampla pentru ca ei nu i s-a comunicat nimic in acest sens.

Presedintele filialei PDL Neamt, Gheorghe Stefan , cel care a propus-o si propulsat-o pe Schrotter pe lista, a refuzat sa comenteze decizia conducerii centrale. Insa conform surselor din interiorul partidului problema candidatei de la Neamt ar putea fi cazierul, aceasta fiind condamnata la doi ani de inchisoare in 1993 pentru promisiunea falsa catre studentii de la Medicina din Iasi le va "aranja" examenele contra unei sume de bani.

Lista PDL pentru alegerile din 7 iunie cuprinde urmatoarele nume: Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu , Cristian Preda, Marian Jean Marinescu , Iosif Matula, Sebastian Bodu, Petru Luhan, Rares Niculescu, Oana Antonescu, Constantin Dimitriu, David Dragos, Elvira Andronescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea