Social

Iordanescu si Hagi se lupta pentru Pancu si Ganea

Cei doi fosti selectioneri ai Romaniei se bat de la distanta pentru a-si asigura serviciile fostilor tunari ai echipei nationale, cele mai mari sanse avandu-le antrenorul sauditilor de la Al Ittihad. Daniel Pancu si Ionel Ganea nu traverseaza o perioada buna a carierei lor, unul in Turcia, la Besiktas , iar celalalt in liga secunda engleza, la Wolverhampton. Cei doi fosti componenti de baza ai nationalei Romaniei sunt curtati intens de Poli Timisoara, care incearca de mai bine de un an sa-si asigure serviciile lor, iar de curand au intrat si in vizorul clubului Al Ittihad. Anghel Iordanescu incearca astfel sa intareasca lotul arabilor si sa-i repuna in circuit pe fotbalistii cu care a colaborat cat timp s-a aflat pe banca tehnica a tricolorilor. In vreme ce ,Ganezul" incearca sa-si rotunjeasca conturile, fiind, la 32 de ani, pe final de cariera, ardeleanul declarand ca trebuie sa se gandeasca si la viitorul familiei, Pancone a devenit o persoana indezirabila la clubul din Istanbul, el prinzand foarte rar primul 11 in ultima vreme. Chiar daca clubul saudit nu are limite in ce priveste bugetul de transferuri, eforturile financiare in cazul celor doi sunt destul de ridicate.
Peste sapte milioane de dolari
Turcii ar putea renunta la serviciile moldoveanului pentru o suma de aproximativ trei milioane de euro, sauditii fiind apoi nevoiti sa suporte salariul fotbalistului, care ajunge la aproape 2 milioane de dolari. In ceea ce il priveste pe Ganea, salariul acestuia se cifreaza la aproximativ 1,5 milioane de dolari, el devenind liber de contract in vara. Sansa timisorenilor lui Hagi consta in apropierea de casa si faptul ca, astfel, cei doi fotbalisti pot reintra in vizorul selectionerului Victor Piturca. ,O sa imi rezolv problemele cu Besiktas la inceputul anului viitor", s-a limitat sa declare Pancu. ,Inca mai tatonam asupra transferului celor doi, pentru ca avem nevoie sa intarim lotul", a precizat Anghel Iordanescu.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea