Social

Iordanescu ar putea prelua nationala Emiratelor Arabe Unite

Antrenorul anghel iordanescu a declarat postului de televiziune Abu Dhabi Sports Channel ca a avut discutii cu reprezentantii Federatiei Emiratelor Arabe Unite pentru preluarea echipei nationale.

Iordanescu a fost prezent, luni, la meciul pe care viitoarea adversara a formatiei sale din finala Ligii Campionilor, Al Ain, l-a disputat in campionatul Emiratelor Arabe Unite cu Sharjah, scor 1-0.

Conform site-ului khaleejtimes.com, Anghel Iordanescu nu are intentia de a ramane antrenor la formatia saudita Al Ittihad, dupa finala Ligii Campionilor Asiei, a carei prima mansa se va disputa pe 26 octombrie . Tehnicianul roman nu a dorit sa ofere mai multe detalii privind discutiile cu reprezentantii federatiei de specialitate din Emiratele Arabe Unite .

Fostul selectioner al nationalei Romaniei a mai antrenat in Emiratele Arabe Unite, in 2001, cand a cucerit Cupa Presedintelui cu Al Ain.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea