Social

#criza #economie #ion tiriac

Ion Tiriac, despre criza: "In 2012 incepem sa plutim"

Omul de afaceri Ion Tiriac vede iesirea din criza in 2012 pentru Romania. Deoarece tara noastra are o economie emergenta, ar putea avea de castigat odata cu revenirea financiara.

"Socotelile mele in 2007-2008 au fost ca aceasta criza tine pana in 2010. Mi-am revizuit atitudinea, sa spun, daca nu moralitatea, si pe urma am spus ca 2011 o sa fie pe undeva la fel ca 2010, dar in 2012 incepem sa plutim.

Singura veste buna este ca noi avem atat spatiu de recuperat, incat in momentul in care Europa isi revine oarecum, tarile emergente cum suntem noi, dar in special noi, o sa avem mult mai mult de mancat din bucata de cascaval decat ceilalti", a declarat Ion Tiriac, in emisiunea "Dupa 20 de ani".

Omul de afaceri spune ca, in Romania, clasa politica este inca foarte tanara, deoarece s-a nascut in 1 ianurie 1990.

"Pe 1 ianuarie 1990 au inceput sa mearga la scoala si au terminat prin 2000 clasa I , a II-a, poate a III-a. (...) Intotdeauna am spus ca nu tot ceea ce a fost in trecut a fost rau. Scoala a fost senzationala, sportul a fost extraordinar, insa nu poti in 20 de ani sa-ti creezi o clasa politica ca a englezilor, francezilor sau nemtilor", a afirmat Ion Tiriac, citat de Gandul.info.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea