Social

#ion ion tiriac #acuzatii #proces #cocaina pentru vip-uri

Ion Ion Tiriac a fost achitat in procesul "Cocaina pentru VIP-uri"

Ion Alexandru Tiriac a fost achitat de acuzatia de trafic de droguri. Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, astazi, recursul procurorilor in dosarul Cocaina pentru VIP-uri , considerandu-l nefondat.

Fiul miliardarului Ion Tiriac s-a aflat in sala de judecata la ultimul termen din cazul care il implica si a declarat ca este nevinovat, drept pentru care a cerut sa fie achitat. La ultimul termen, pe 14 octombrie, Inalta Curte de Casatie si Justitie ramasese in pronuntare, in acest caz.

Potrivit Realitatea.net, procesul "Cocaina pentru VIP-uri", in care fiul lui Ion Tiriac, Ion Alexandru Tiriac, a fost acuzat de de trafic de droguri, a inceput pe 2 septembrie la Inalta Curte de Casatie si Justitiei. Atunci, procurorii au facut recurs impotriva deciziei de achitare data in 23 februarie de Curtea de Apel Bucuresti.

Ion Alexandru Tiriac, cunoscut si sub numele de Ion Ion sau Tiriac jr. a fost achitat si pe 18 octombrie 2007, de catre Tribunalul Bucuresti pentru faptele invocate de procurori in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea