Social

#iliescu #oprescu #prezidentiale #alegeri #geoana

Ion Iliescu l-ar putea sustine pe Sorin Oprescu pentru o candidatura la prezidentiale

Sorin Oprescu ar putea fi sustinut pentru a candida la alegerile prezidentiale de catre Ion Iliescu. Aceasta este parerea Elenei Udrea, care a declarat ca in interiorul PSD exista discutii referitoare la un sprijin al fostului presedinte roman pentru actualul primar al Capitalei pentru a intra in cursa prezidentiala.

Ministrul Turismului a spus aseara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV ca Ion Iliescu si o parte dintre membrii PSD care ii sunt loiali fostului presedinte l-ar putea sustine pe Oprescu din cauza ca Mircea Geoana nu sta prea bine in sondaje. “Sa iasa domnul Geoana din schema , daca nu este suficient de bine sustinut de domnul Vanghelie, de domnul Hrebenciuc. Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Udrea.

In opinia Elenei Udrea, presedintele PSD, Mircea Geoana are sanse mici sa candideze pentru alegerile din toamna daca in interiorul partidului vor continua neintelegerile. In plus, ministrul PD-L se asteapta la o miscare surpriza a social-democratilor, insa actualul primar al Capitalei nu are de ce sa anunte acum o posibila candidatura.

"Domnul Oprescu cred ca se gandeste serios la posibilitatea sa candideze. Nu cred ca il avantajeaza sa faca vreun tip de anunt acum pentru ca nu a facut mare treaba la Bucuresti”, a punctat Udrea, citata de Realitatea.net .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea