Social

#ioana basescu #dna #apartament #venituri #fisc #declaratie de venit #mircea geoana

Ioana Basescu a fost "sesizata" la DNA

Ioana Basescu ar putea intra in atentia DNA. Academia Catavencu dezvaluie ca la Directia Nationala Anticoruptie a fost depusa o sesizare conform careia Ioana Basescu nu a avut venituri suficiente pentru achizitia apartamentului din Baneasa, din complexul rezidential al lui Puiu Popoviciu .

Respectiva sesizare a fost depusa saptamana trecuta la DNA, autorul adaugand in sprijinul afirmatiilor sale faptul ca Ioana Basescu are probleme si cu declararea veniturilor la Fisc.

La inceputul saptamanii, presedintele PSD, Mircea Geoana a cerut "in mod oficial" DNA-ului sa se autosesizeze in cazul familiei Basescu, in special al modului in care a fost obtinut apartamentul Ioanei Basescu, care a fost mentionat in ancheta dosarului Popoviciu.

La momentul respectiv, declaratia a starnit un val de comentarii, insa nici o reactie din partea familiei Basescu sau a DNA, doar Emil Boc declarand ca politicienii nu ar trebui sa se amestece in treburile institutiilor statului. Conform Academia Catavencu, desi Geoana nu a pomenit nimic despre asta, la DNA ajunsese o sesizare similara inca de saptamana trecuta. Din respectivul act rezulta ca veniturile pe care Ioana Basescu le-a obtinut in ultimii ani nu justifica achizitia, cu peste jumatate de milion de euro, a unui apartament in complexul rezidential din Baneasa.

Din declaratiile de venit depuse de fiica cea mare a presedintelui la Administratia Fiscala a Sectorului 1 rezulta ca veniturile acesteia ajung la cateva mii de auro anual, nicidecum la zeci de mii de euro pe an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea