Social

#ioan stan #tentativa de sinucidere adrian nastase #deputat psd

Ioan Stan cere colegilor din PSD solidaritate in cazul Adrian Nastase

Deputatul PSD Ion Stan cere intr-o scrisoare deschisa adresata liderilor de filiale si parlamentarilor PSD convocarea de urgenta a Comitetul Executiv National si a Consiliului National in vederea adoptarii unei pozitii de solitaritate cu Adrian Nastase.

Stan considera ca in procesul "Trofeul Calitati", in care Nastase a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare, este, de fapt, procesul campaniilor electorale ale PSD. Deputatul este de parere ca atat actualii lideri ai partidului, cat si ministrii in Guvernul Ponta, tac in aceasta privinta.

"Desi PSD are in aceste momente o mare si grava problema, care a iesit la iveala odata cu tentativa de suicid a lui Adrian Nastase, liderii marcanti ai partidului tac, iar ministrii partidului se ascund in spatele fotoliilor de demnitari pe care le ocupa in Guvernul Ponta. Procesul in care Nastase a devenit victima strategiilor de lupta impotriva coruptiei lui Traian Basescu si Monica Macovei nu a fost procesul lui Nastase, ci procesul campaniilor electorale ale PSD din anul 2004", precizeaza Ion Stan in scrisoarea deschisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea