Social

#guvern #declaratii #ioan oltean #petru groza

Ioan Oltean: Avem cel mai slab Guvern de la Petru Groza incoace

Ioan Oltean, deputat si totodata presedinte al organizatiei PDL Bistrita-Nasaud, critica guvernarea USL, sustinand ca in ultimele cinci luni aceasta formatiune politica a facut mai multe "tampenii" decat a facut PDL in cei trei ani cat s-a aflat la guvernare.

"De cinci luni, Romania e bantuita de minciuna, de scumpiri, de circ, de scandal si de saracie. Aceasta este guvernarea USL. Toate promisiunile si afirmatiile demagogice ale PNL si PSD, ale actualului premier Ponta atunci cand PDL se afla la guvernare, s-au dovedit a fi de o pura demagogie", spune democrat-liberalul.

In viziunea lui Oltean, "Guvernul USL este cel mai slab Guvern pe care l-a avut Romania de la Petru Groza incoace". El a adus in discutie si intentia Cabinetului Ponta de a majora taxele si impozitele incepand cu 2013.

"Acum, ei pregatesc majorarea taxelor si impozitelor cu 16% si nimeni nu poate sa conteste ca e o realitate pentru ca proiectul l-a vazut o tara intreaga pe site-ul Ministerului Finantelor si acolo avem un ministru foarte serios care stie ce face. Nu cred ca acest ministru si-a permis sa puna pe site-ul Ministerului un proiect care nu face parte din proiectul Guvernului Ponta", spune Ioan Oltean.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea