Social

#inchisoare #ioan neculaie # ucidere din culpa #condmnare

Ioan Neculaie, condamnat pentru ucidere din culpa

Patronul fabricii de camioane Roman SA, Ioan Neculaie, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare, dupa ce un angajat al sau a murit, intr-un accident de munca pe platforma Roman, noteaza Adevarul.

Ioan Neculaie a fost condamnat de magistrati pentru , in urma accidentului din 2008. Atunci, un muncitor in varsta de 40 de ani si-a pierdut viata. Barbatul taia cosul de evacuare al unei centralei termice, cand una dintre bucati a cazut peste el.

Omul de afaceri a declarat ca nu a fost instiintat oficial in legatura cu decizia pe care au luat-o magistratii de la Judecatoria Brasov. Acesta a precizat ca, dupa ce va afla mai multe detalii, va ataca sentinta cu recurs.

Ioan Neculaie nu este la prima condamnare de acest gen. El a mai fost condamnat, in anul 2011 , la patru ani de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat ca a construit ilegal Sala NATO din Poiana Brasov.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea