Social

#politica #plangere penala #traian băsescu #ioan ghise

Ioan Ghise a depus o plangere penala impotriva lui Traian Basescu

Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a depus o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu.

In plangere, Ghise il acuza pe seful statului de uzurpare de calitati oficiale, deoarece pe data de 28 august a ocupat sediul Administratiei Prezidentiale "cu ajutorul unor persoane imbracate in uniforme ale SPP, stiind ca la respectiva data era si este, si in prezent, in situatia de suspendat din functia de presedinte, conform hotararii Parlamentului nr.33/2012".

Basescu mai este acuzat de propaganda in favoarea statului totalitar, prin "incalcarea vointei poporului, consemnata in rezultatele Biroului Electoral Central si confirmate de Curtea Constitutionala".

De asemenea, senatorul PNL a depus o plangere pe numele celor sase judecatori ai Curtii Constitutionale (CC) care au votat in favoarea invalidarii referendumului. Ioan Ghise spune ca acestia au schimbat ordinea de drept in Romania, prin anularea hotararii nr. 6/2012 a CC, prin care s-a constatat valabilitatea referendumului din 29 iulie.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea