Social

#pdl #vasile blaga #curtea constitutionala #revocare #ion chelaru

Ioan Chelaru: Curtea Constitutionala s-a pronuntat deja in cazul revocarilor lui Blaga si Anastase

PDL nu va avea succes in demersul sau de a contesta din nou la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului, este de parere senatorul PSDL Ioan Chelaru.

"Eu cred ca PDL nu genereaza evenimente serioase si atunci, ca sa fie in atentia media, vine cu stiri de genul asta sau cu actiuni care, dupa parerea mea, nu-si gasesc in niciun fel justificarea", a declarat Chelaru.

"Va aduc aminte ca, in urma cu doua luni, cand evenimentul respectiv a avut loc - inlocuirea domnului Blaga din functia de presedinte al Senatului - s-a pronuntat CCR in sensul in care Curtea a spus ca inlocuirea s-a facut legal, daca va aduceti aminte, si inlocuirea domnului Blaga, si inlocuirea doamnei Anastase", a adaugat senatorul social-democrat.

PDL a contestat recent revocarea lui Blaga si spera ca aceasta contestatie sa fie aprobata, in conditiile in care, miercuri, Curtea Constitionala a declarat neconstitutionala ordonanta de urgenta prin care i se interzicea sa se mai pronunte in cazul hotararilor luate de Parlament.

Foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea