Social

#combaterea tantarilor #tantari #invazie tantari #tantari bucuresti

Invazie de tantari in Bucuresti

Capitala se confrunta cu o noua problema: invazia tantarilor. In conditiile in care in ultimele zile temperaturile au crescut brusc, Bucurestiul a fost practic invadat de aceste insecte.

Spre deosebire de alti ani, tantarii sunt mult mai agresivi, iar intepaturile lor sunt din ce in ce mai periculoase, scrie rtv.net. Tantarii pot transmite prin intepatura si periculoasa boala Lyme. Muscaturile mai pot da mancarimi, dureri de cap, iar daca se produc in zona globilor oculari, pot cauza infectii severe.

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a cerut, miercuri, firmei 3 D sa actioneze pentru combaterea tantarilor si sobolanilor.

"Asta inseamna desfiintarea acumularilor de apa din subsolurile blocurilor si de la periferia orasului, precum si desfiintarea zonelor unde s-a acumulat apa necontrolata, Daca va fi necesar, vor fi organizate doua, trei zboruri cu un elicopter care va imprastia substanta de combatere a tantarilor, zonele vizate fiind parcurile si lacurile", a declarat Oprescu, citat de Agerpres.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea