Social

#clasa pregatitoare copii #ecaterina andronescu #elevi #clasa pregatitoare

Introducerea clasei pregatitoare a afectat peste 9.000 de elevi

Introducerea clasei pregatitoare in sistemul de invatamant a afectat peste 9.000 de elevi, a anuntat, luni, Ecaterina Andronescu.

"Introducerea clasei pregatitoare a afectat serios sistemul de invatamant. In prezent, peste 9.000 de elevi invata in conditii improprii, iar alti 3.000 din clasa I au fost afectati prin mutarea in alte spatii decat cele destinate acestui nivel de pregatire", a declarat ministrul cu ocazia deschiderii unei noi gradinite in Sectorul 3 al Capitalei.

In ceea ce priveste deficitul de cadre didactice, Ecaterina Andronescu spune ca angajarile din sistem au fost afectate si de blocarile de posturi din 2009.

Cu acelasi prilej, ministrul Educatiei le-a recomandat parintilor "sa mai faca copii, pentru ca gradinite avem". "Faceti copiilor fratiori, pentru ca avem gradinite moderne pentru ei", le-a spus Andronescu parintilor prezenti la inaugurarea gradinitei.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.