Social

# 1 iunie bucuresti #zoo baneasa #1 iunie #gradina zoologica #zoo

Intrare libera la Zoo Baneasa de 1 iunie

Daca nu aveti alte planuri de Ziua Copiilor si nu stiti cu ce activitati sa le umpleti timpul celor mici, la Gradina Zoologica Baneasa intrarea este libera intre orele 9.00 si 19.00. In plus, copiii pot participa la atelierele special pregatite pentru ei.

Intrarea va fi liberă luni pentru copii şi adolescenţi cu vârsta de până la 18 ani. Cu această ocazie, cei mici vor putea face cunoştinţă cu noii locatari ai Grădinii Zoologice: zebrele Grevy's şi mangustele vărgate. De asemenea, mascotele Grădinii Zoologice îi vor însoţi pe copii la atelierele de lucru organizate special pentru a sărbători Ziua Copilului, au precizat reprezentanti ai Primăriei Capitalei.

Tot maine, copiii vor avea parte de o multime de activitati in parcurile Capitalei. In Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, vor avea loc duminică, între orele 10.00 şi 18.00, spectacole oferite de copii talentaţi, show-uri de magie şi de teatru, dar şi plimbări cu ponei, în carusel şi trenuleţ, desene pe asfalt, ateliere de creaţie, activităţi cu animatori (face-painting, împletituri de păr), jocuri precum "Şotronul", "Ţară, ţară vrem ostaşi", "Raţele şi vânătorii", "Ţările", "Măgăruşul", "Limbo" şi multe alte surprize pentru cei mici, în cadrul Festivalului Copiilor.

Şi Parcul Cişmigiu se va transforma duminică într-un imens spaţiu de joacă. Între orele 11.00 şi 21.00, cei mici sunt aşteptaţi să participe la spectacole de teatru, concerte, jocuri şi concursuri, într-un decor de poveste animat de clovni şi magicieni, mimi şi jonglerii, relateaza Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea