Social

# rufe la vedere # rufe balcon # rufe intinse pe balcon #amenda #rufe #balcon #amenzi

Intinzi rufele pe balcon? Risti sa platesti amenzi de 1.000 de lei!

Rufele intinse pe balcon vor ramane doar o amintire pentru multe persoane. Cei care vor mai face acest lucru risca sa plateasca amenzi usturatoare.

 

Masura este luata doar in Constanta, unde intinderea rufelor la vedere este interzisa. Prin urmare, rufele nu mai pot fi intinse la ferestre sau in balcon, daca acesta nu este inchis.

Cei care nu respecta aceasta regula risca sa plateasca amenzi de pana la 1.000 de lei. Pe langa intinsul rufelor la vedere, primaria Constanta a mai interzis si spalarea covoarelor pe strada.

Constanta este un oras turistic si cel putin trei luni pe an gazduieste turisti din toate zonele lumii. Are multe de aratat: nisip fin, mare limpede, istorie si... rufele localnicilor. Fie la balcon, fie in curti, hainele sunt agatate la vedere.

Municipalitatea spera sa se schimbe, in acest fel, infatisarea blocurilor de la malul marii. 

"Sunt prevazute amenzi pentru toate contraventiile ce fac parte din acest regulament; sunt amenzi diferentiate intre persoane fizice si persoane juridice iar ele se situeaza de la cateva sute de lei pana la 2.500 de lei, cea mai mare amenda", spune Alin Vintila, purtator de cuvant Primaria Constanta, potrivit realitatea.net.

Hotararea Primariei de a ii amenda pe cei cu rufele la geam i-a surprins pe constanteni.

"Eu am avut sarma si mi-a dat-o jos, ca nu stiu cine din bloc m-a reclamat", spune o localnica.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea