Social

#tren #intarziere #cfr

Intarzierea trenurilor, rezolvata de CFR

Intarzierea trenurilor care circula pe distante lungi a fost rezolvata de CFR, prin marirea duratei curselor, in mod oficial, in Mersul Trenurilor .

Sambata, 12 decembrie, intra in vigoare noul program CFR, prin care intarzierile trenurilor sunt anulate prin lungirea oficiala a timpului de parcurs pana la destinatie .

Cea mai mare intarziere oficializata o are trenul accelerat Iasi - Timisoara, care, pe o distanta de 815 km, va ajunge la destinatie in 17 ore si doua minute, fata de 15 ore si 32 de minute. Alte modificari importante au fost facute in programul acceleratului Bucuresti - Satu Mare (782 km), pentru care durata calatoriei creste cu o ora si pentru trenul Intercity Bucuresti-Arad care va sosi la destinatie cu 33 de minute mai tarziu.

"Am marit timpul de parcurs la trenurile care, statistic, au demonstrat ca inregistreaza intarzieri in fiecare zi. Am avut reclamatii de la oameni care veneau din tara si aveau programare la ambasade, de exemplu. Astfel, omul va sti exact cand ajunge la destinatie", a declarat pentru Gandul secretarul de stat Gheorghe Popa .

In noul Mers al Trenurilor, numarul trenurilor de rang superior (accelerate, rapide si intercity) se reduce de la 324 la 253, iar numarul personalelor creste de la 1.282 la 1.336 din cauza probelemelor infrastructurii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea