Social

#titularizare #inspectorul general al capitalei #angajari invatamant #angajati necalificati

Inspectorul general la Capitalei: Nu sunt adeptul angajarii persoanelor necalificate in invatamant

Constantin Traistaru, inspectorul general al Capitalei, nu este adeptul angajarilor persoanelor necalificate in invatamant. El spune ca normele deficitare vor fi acoperite cu ajutorul candidatilor nerepartizati la titularizare, dar care au medii mai mari de sapte, cu profesori care predau, dar care nu au participat la concurs, precum si cu pensionari.

"Nu sunt adeptul angajarii necalificatilor. Avem 435 de clase la pregatitoare, 176 sunt asigurate cu personal. Mai avem 135 de cadre didactice cu medii peste 7.00 la titularizare, dar care nu au fost repartizate. In segmentul II, sunt 53 de cadre care vin din primar si care nu au fost la concurs", a spus Constantin Traistaru.

"O alta categorie este aceea a pensionarilor pe care vom incerca sa ii atragem, sau titularii care ar putea lua o a doua norma. Avem in plan chiar colaborarea cu judetele limitrofe si, de asemenea, vom analiza cu mai multa atentie detasarea", a mai spus inspectorul general scolar al Capitalei.

Sursa foto: Cotidianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea