Social

#declaratie de avere #deputat

Inspectorii ANI au suspiciuni cu privire la declaratiile de avere ale deputatei Daniela Buruiana Aprodu

17 parlamentari sunt controlati de Agentia Nationala de Integritate . Potrivit ziarului Cotidianul de astazi, printre acestia se regasesc deputatii Daniela Buruiana , fost membru PRM, si social democratii Nicolae Badalau si Ion Dumitru.

In cazul deputatei daniela buruiana Aprodu, inspectorii ANI au gasit suspect modul in care au disparut fara urma mai multe bunuri din declaratiile de avere.

Concret, la inceputul anului 2006, deputatul Buruiana si-a trecut in declaratia de avere un apartament in Galati si o casa in Buzau, primite ca donatie, un teren de doua hectare situat in judetul Dambovita, o pianina de 50.000 de euro si un imprumut de 700.000 de euro acordat in nume personal firmei Terra Invest. Toate aceste bunuri au disparut din declaratiile de avere aferente anilor 2007 si 2008, fara ca Buruiana sa specifice ceva la capitolul "bunuri instrainate in ultimele 12 luni".

Daniela Buruiana dezminte aceste afirmatii.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea