Social

#romani sondaj insomar #romani viata trai

INSOMAR: Romanii cred ca o vor duce mai rau in 2009

Aproape 75% dintre romani sunt convinsi ca situatia economica a tarii dar si a pietei muncii din Romania este mai rea. Doar 13% cred ca e la fel, in vreme ce doar 1,6% dintre romani cred ca e mai bine.

Potrivit unui sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitatea TV, la intrebarea: Cine va purta principala responsabilitate daca pana la sfarsitul anului viata dumneavoastra si a familiei va fi mai rea, mai mult de un sfert dintre romani, respectiv 27%, cred ca vina revine Guvernului.

Alti 12% dau vina pe criza economica, 9% pe conducerea tarii, tot atatia pe ei insisi. 5% dau vina pe presedintele Traian Basescu si tot atatia pe Parlament. Pe de alta parte, cei mai multi romani au o parere buna fata de actualii ministrii .

Peste 31% dintre romani cred ca ministrii actuali sunt mai pregatiti profesional, in timp ce 8% cred ca fostii ministrii liberali erau mai buni. Alti aproape 38% cred ca si unii si altii sunt in aceeasi masura pregatiti profesional. Totodata, 33% dintre cei chestionati cred ca mai responsabili sunt actualii ministrii, 9,5% ii mentioneaza pe liberali, iar aproape 35% cred ca si unii si altii sunt la fel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea