Social

#inot #200 m #razvan florea #jocurile olimpice.

Inot - Florea, in finala la 200m spate

In sfarsit o veste buna din natatie ! Dupa ce inotatorii nostri au bifat infrangeri pe linie la turneul olimpic de la Beijing, Razvan Florea vrea cu orice pret sa aduca prima medalie la aceasta disciplina care in trecut ne-a oferit atatea si atatea satisfactii.

Joi, Florea a avut o evolutie senzationala in semifinala probei de 200m spate. Nu numai ca sportivul nostru a reusit sa-si indeplineasca obiectivul, acela de a se califica in finala, dar a facut-o cu stil.

Desi s-a calificat cu al cincilea timp in finala, inotatorul roman s-a clasat pe pozitia secunda in semifinala in care a concurat, iar timpul sau, 1:56.45 minute, reprezinta un nou record national al Romaniei! Calificarile au fost castigate de americanul Aaron Peirsol, cu 1:55.26 minute.

De precizat ca timpul obtinut de Razvan Florea, 1:56.45 minute, este mai bun decat cel obtinut de sportivul nostru in urma cu patru ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, cand romanul a castigat medalia de bronz.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea