Social

#garderoba # concurs stilago # garderoba toamna #reduceri

Innoieste-ti garderoba cu 1000 lei, participa la concursul Stilago

Esti pregatita pentru toamna? Dar garderoba ta? Stilago .ro iti ofera sansa sa-ti innoiesti garderoba cu produse in valoare de 1000 lei, daca participi la concursul Stilago desfasurat pe Facebook.

Clubul exclusivist de online Stilago.ro iti ofera haine, incaltamine si accesorii produse de brand-uri internationale la reduceri de top . Devino membru Stilago astazi pentru a beneficia de ofertele speciale cu reduceri de pana la 75%.
 

Concurs Stilago Facebook
 

Innoieste-ti garderoba cu 1000 lei participand la concursul Stilago organizat pe pagina de Facebook.

Devino membru Stilago, alege-ti tinutele preferate si posteaza linkurile in pagina de concurs! Completeaza formularul special si schimba-ti poza de profil pentru a fi inscrisa automat la concurs.
 

Regulament concurs
 

Concursul Facebook Stilago se desfasoara in perioada 19 septembrie - 19 octombrie pe pagina de Facebook a Stilago.

Pentru a participa, trebuie sa fii membru Stilago (te poti inscrie aici) si trebuie sa ai un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale.

Posteaza in comentariile din tabul de concurs linkuri cu piese vestimentare din Brand Shops Stilago, cu care sa compui o tinuta completa (ex.: link pentru bluza, fusta, pantofi si accesorii).

Urmatorul pas este schimbarea pozei de profil Facebook cu una dintre cele trei poze propuse de Stilago si pastrarea ei pe toata perioada desfasurarii concursului, inclusiv in ziua tragerii la sorti, astfel incat organizatorii sa poata verifica indeplinirea acestei conditii.

Inscrierea la concurs se face prin completarea numelui, prenumelui si adresei de e-mail in formularul de concurs de pe Facebook.

Concursul se va finaliza prin tragerea la sorti a 10 concurenti si stabilirea celor mai creative tinute. Votul va fi determinat in proportie de 50% de public (sub forma de "Like"/"Imi place") si 50% de votul membrilor Stilago.

Vor fi alesi trei castigatori. Marele Premiu este un voucher de 1000 lei valabil in magazinul online Stilago, urmat de un parfum Givenchy si o geanta.
 

Stilago, club exclusivist de cumparaturi online
 

Devino membru Stilago si bucura-te de reducerile frecvente si de ofertele speciale care iti permit sa cumperi produse din brand-uri internationale la preturi de top.

Daca devii membru Stilago acum, poti beneficia de un discount de 20% la toate articolele din piele in perioada 23-25 septembrie.

Membrii Stilago se pot bucura de reduceri importante la haine, incaltaminte si accesorii de-a lungul intregului an. Hainele, incaltamintea si gentile Diesel pot fi achizitionate cu o reducere de 60% in urmatoarele patru zile.

Pentru reduceri de 60% la bijuterii si ceasuri Paco Rabanne, mai ai la dispozitie o singura zi, in timp ce gentile Makgio sunt disponibile membrilor Stilago cu o reducere de 75% si bijuteriile Bague cu o reducere de 45% in urmatoarele doua zile.

Participa la concursul Stilago pe Facebook si innoieste-ti garderoba in aceasta toamna cu 1000 lei!



Sursa foto: Facebook.com/stilagoromania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea