Social

#distante rutiere #infotrafic

Infotrafic si distante rutiere de la i-drpciv.ro, noutati asteptate de toti soferii

Cei de la i-drpciv.ro au obisnuit soferii romani cu informatii de foarte buna calitate si cu functii care mai de care mai atractive, care fac din orice calatorie o adevarata placere. Site-ul destinat exclusiv lumii auto, reuseste sa asigure o serie de functii accesibile oricarui sofer:

  • O harta rutiera bine pusa la punct. Este o harta accesibila de pe orice dispozitiv conectat la internet, care ofera informatii relevante despre drumurile din Romania;
  • Posibilitatea de a calcula distantele rutiere. Este o functie prin care orice sofer isi poate calcula bugetul si modul in care urmeaza sa se desfasoare calatoria pe care o are de dus la capat. Cu ajutorul functiei de calcul distante rutiere Romania, se pot obtine cele mai bune variante de drum si se poate economisi in mod substantial.
  • Informatii despre starea drumurilor din Romania. Cu siguranta, oricine isi doreste sa stie cu exactitate care este starea drumurilor pe care urmeaza sa circule.

Noua functie de infotrafic completeaza cerintele unei calatorii excelente

Pe langa toate aceste informatii si functii, i-drpciv.ro a venit recent si cu sectiunea de infotrafic. Aceasta se remarca prin complexitate si prin numeroasele informatii utile pe care orice sofer le poate accesa in mod gratuit. Cei care doresc sa plece in calatorii prin tara vor putea sa aiba cunostinte relevante despre tot ceea ce se intampla pe traseu:

  • Conditiile carosabilului. Orice eveniment care duce la distrugerea carosabilului este facut public imediat in sectiunea de infotrafic. In felul acesta, niciun sofer nu va mai fi luat prin surprindere.

  • Conditiile meteo. Starea vremii poate sa decida calitatea unei calatorii. Un sofer bine informat poate sa ia decizii intelepte si sa evite orice neplaceri. Spre exemplu, cunoasterea vremii pe timp de iarna poate sa decida achizitia de lanturi si de provizii pentru eventualitatea unei inzapeziri.

  • Evenimente neprevazute. Evenimentele neprevazute, cum ar fi un accident survenit pe traseu, pot sa duca la pierderi de timp si la blocaje. Tocmai de aceea, verificarea sectiunii de infotrafic ofera alternative. In cazul in care traseul ce urmeaza a fi strabatut a trecut printr-un astfel de eveniment, se poate lua decizia de a se merge pe alt traseu.

  • Prezenta radarelor. Nimeni nu isi doreste o amenda, motiv pentru care i-drpciv.ro ofera informatii relevante despre prezenta radarelor pe principalele sosele ale Romaniei. In felul acesta, soferii pot fi mai prudenti iar bugetul poate ramane intact.

  • Prezenta unor restrictii generate de lucrari. Lucrarile rutiere pot sa genereze, de asemenea, o serie de restrictii. Citirea cu atentie a sectiunii de infotrafic reuseste sa puna la curent orice sofer cu aceste restrictii.

  • Informatii legate de trafic. Nu de putine ori, traficul pe anumite artere ale marilor orase sau traficul pe drumurile nationale si europene ajunge sa fie extrem de aglomerat. O informare legata de viteza cu care se circula pe aceste drumuri este o adevarata gura de aer pentru soferi, care pot lua decizii extrem de importante prin care sa economiseasca timp, combustibil si bani.

Informatiile oferite de infotrafic sunt informatii cu caracter general sau sezonier. Toate sunt extrem de utile si de eficiente si atata vreme cat sunt urmarite, ajuta la economii substantiale de bani si de timp. Cu o sectiune de infotrafic bine pusa la punct, soferii pot evita aproape orice tip de risc pe care il au pe sosele.

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea