Social

#atentionare meteo #vijelii #grindina #ploi #vremea

Atentionare meteo: Vin vijeliile!

Incepand de luni, 25 mai, vremea se schimba in aproape toata tara. Ne asteapta innorari accentuate si temperaturi scazute.  Meterologii au emis o informare de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina din aceasta dupa-amiaza, de la ora 14.00, si pana maine seara, la ora 20.00.

In dupa-amiaza zilei de luni si in noaptea de luni spre marti in Maramures, Crisana, Transilvania, jumatatea de vest a Munteniei si local in nordul Moldovei, in Oltenia si in zonele de munte vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata care se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, izolat chiar vijelii si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si pe spatii mici 30...40 l/mp, conform Administratiei Nationala de Meteorologie.

In cursul zilei de marti, 26 mai, va mai ploua cu precadere in nordul si centrul teritoriului, precum si in zonele de deal si munte, iar cantitatile de apa vor  depasi pe arii restranse 25 l/mp.

In Bucuresti, astazi, cerul va avea innorari temporar accentuate si, cu precadere dupa-amiaza si in prima parte a noptii, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, mai scazuta decat in ziua anterioara, se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.

Maine, 26 mai, in Capitala, cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii pentru averse, in special in partea a doua a intervalului. Vantul va sufla moderat ziua, dar va slabi in intensitate noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea