Social

Indiggo cere 100.000 de euro daune de la TVR

Desemnarea lui Mihai Traistariu ca reprezentant al Romaniei la Eurovision a nemultumit-o profund pe mama si totodata impresara fetelor de la Indiggo, si ele finaliste.

Femeia nu a acceptat infrangerea si a facut un circ de nedescris in fata telespectatorilor, de fata cu presa si organizatorii selectiei pentru Eurovision. Aceasta a amenintat ca va da in judecata pe toti cei responsabili pentru esecul trupei Indiggo si ca va depune contestatie .

Violeta Modorcea, mama fetelor de la Indiggo, crede ca Televiziunea Romana este vinovata pentru faptul ca, in cazul lor, televotingul nu a functionat decat in primul minut, solicitandu-i, astfel, daune de 100.000 de euro. Ei sunt raspunzatori, pentru ca ei au angajat firma de telefonie care a asigurat televotingul. Sincera sa fiu, suma oricum este prea mica pentru prejudiciul pe care l-am suferit, ne-a declarat aceasta, mentionand ca relatia dintre Indiggo si Dieter Bohlen ar putea fi afectata din cauza dezinteresului organizatorilor si ca oricum vor depune o contestatie oficiala. Dupa spusele Violetei Modorcea, Dieter Bohlen le-a sunat pe fete in timpul dezbaterii de dupa concurs, si chiar si-ar fi dorit sa intre in direct, dar Catalin Maruta nu a permis acest lucru.

Cireasa de pe tort a constituit-o solicitarea azilului in Germania, ca urmare a tratamentului la care au fost supuse in tara lor de bastina.


Vor sa apeleze si la CEDO

Gemenele Mihaela si gabriela modorcea s-au prezentat la Eurovision cu o piesa compusa de Dieter Bohlen, fost component al trupei Modern Talking. In viziunea lor, "Be my Boyfriend ", respectiva piesa, nu avea cum sa nu castige. Si totusi rezultatul a fost altul. In urma loviturii primite, mama cantaretelor a acuzat ca votul publicului a fost masluit si ca sustinatorii lor nu au reusit sa prinda legatura telefonica pentru a vota.

"Suntem o tara de hoti! Nu se poate vota la piesa noastra. Fanii Dieter Bohlen si fanii nostri ne suna sa ne spuna ca nu au putut vota pentru noi! Este o escrocherie . Fiicele mele au contract in Germania si o sa le sfatuiesc sa se stabileasca acolo. Vom cere azil politic ! Aici nu se poate face nimic! O sa chemam politia si o sa-l sesizam si pe Traian Basescu, pentru a opri hotia televotingului. O sa apelam chiar si Curtea Europeana a Drepturilor Omului sa le salveze pe fete", a declarat doamna Violeta Modorcea.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea