Social

#cutii de pizza #vaccin in cutii de pizza # vaccin anti-covid # spital Romania #ialomita #slobozia

INCREDIBIL! Vaccinul anti-Covid transportat in cutii de pizza, intr-un spital din Romania

 

 

Situatie incredibila in Romania! Vaccinul anti-Covid, care trebuie depozitat in conditii speciale, la temperaturi foarte scazute, a ajuns intr-un spital din judetul Ialomita in cutii de Pizza.

Mai mult, campania de vaccinare care trebuia sa inceapa in judetul Ialomita la ora 10:00, a inceput la pranz din cauza distributiei greoaie a vaccinului.

Cand dozele au ajuns intr-un final in spitalul din Slobozia, medicii au fost socati sa constate ca acestea se aflau in cutii de Pizza.

Potrivit independentonline.ro, la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia s-au vaccinat 45 de cadre medicale, la nivelul judetul Ialomita fiind distribuite doar 61 de flacoane de vaccin. 

De la Centrul Principal de Depozitare din cadrul Institutului «Cantacuzino», dozele necesare imunizarii primilor medici din judet au fost distribuite catre spitalele din Slobozia, Fetesti si Tandarei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea