Social

#partenere barbati #cancer de prostata #sex #barbati #femei

Incredibil! Iata ce se intampla cu barbatii care fac sex cu mai mult de 21 de femei

Cercetatorii Universitatii din Montreal, Canada, au descoperit o legatura inedita intre numarul de partenere pe care le-a avut un barbat in viata si cancerul de prostata.

Astfel, potrivit studiului, barbatii care au intretinut raporturi sexuale cu mai mult de 21 de femei au prezentat un risc de cancer de prostata redus cu o treime fata de cei care nu au avut atat de multe partenere. Vestea proasta proasta vine insa pentru barbatii... virgini, care au risc dublu sa dezvolte boala, relateaza telegraph.co.uk.

"E posibil ca barbatii care au mai multe partenere de sex sa ejaculeze mai des si de aceea sunt mai putin predispusi sa dezvolte cancer de prostata", a declarat profesorul Marie-Elise Paren, de la Universitatea din Montreal.

Cancerul de prostata, care este cel mai comun tip de cancer in randul barbatilor, ii afecteaza in special barbati in varsta. Patru din cinci cazuri sunt diagnosticate la barbatii de peste 65 de ani.

Sursa foto: coffeeticks.my

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea