Social

#conditii meteo #meteo #starea vremii #vremea

Inceput perfect de saptamana. Iata cum va fi vremea pana joi!

Saptamana aceasta pare perfecta pentru cei care si-au amanat concediul pana dupa jumatatea lunii august. Valorile termice se incadreaza in limite normale pentru aceasta perioada, iar ploile nu isi fac aparitia, cel putin pana la mijlocul saptamanii.

Luni, efectul aerului rece care a atins Romania la sfarsitul weekendului se face in continuare simtit, temperaturile ramanand sub pragul de 30 de grade Celsius in toata tara. 24-25 de grade Celsius in depresiunile montane si in nord-vestul tarii si temperaturi de 27-29 de grade in restul regiunilor.

De marti, incepe sa se incalzeasca usor in toata tara, valori de 30 de grade intalnindu-se in Muntenia, Moldova si Banat. In restul regiunilor, mercurul din termometre va oscila intre 27-28 de grade.

Miercuri se mentine tendinta de crestere a valorilor termice diurne: 31-32 de grade in Capitala si in estul tarii si temperaturi de 28-30 de grade in restul regiunilor. Pe litoral, vremea se mentine frumoasa pe tot parcurul intervalului cu valori de 27-28 de grade, iar temperatura apei este una perfecta, de 27 de grade Celsius.

Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea