Social

#renovare statii metrou #statii Metrorex #metrorex

Incepe renovarea statiilor de metrou! Programul complet

In perioada iunie – iulie a acestui an, statiile de metrou cu o singura iesire, noua la numar – mai exact, vor fi inchise, anunta Metrorex.

Lucrarile vor incepe de la 15 iunie si vor dura pana pe 27 iulie si vor afecta pe rand cate o statie sau chiar doua statii in aceeasi saptamana.

Primele doua statii care vor fi inchise sunt Aparatorii Patriei si Tineretului, ambele pe Magistrala 2, ce mai importanta din retea, mai precizeaza sursa citata. Acestea vor fi modernizate in intervalul 15 si 22 iunie.

In 22 iunie si pana in 20 iulie vor urma statiile Constantin Brancoveanu (M2), Pantelimon (M1), Costin Georgian (M1), Dimitrie Leonida (M2) si Basarab (M4), care vor fi renovate, cate doua, la distanta de o saptamana, cu exceptia unei saptamani din acest interval in care va fi inchisa o singura statie.

Ultimele doua statii care vor fi inchise in aceeasi saptamana, in perioada 20-27 iulie, sunt Pipera (M2) si Aurel Vlaicu (M2), scrie Profit.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea